Cura de slabire cu drojdia de bere

Drojdia de bere iti taie pofta de mancare

Drojdia de bere este cea mai bogata sursa de vitamine din complexul B si are cantitati importante de vitamina A, de fosfor, de potasiu, de zinc şi de aminoacizi.Drojdia de bere stimuleaza digestia si este energizanta.

Folosirea curenta a drojdiei de bere are de asemenea un efect regenerator, care poate ajuta organismul sa ramina tinar si in forma. Nutritionistul american Paul Bragg, care era la rindul sau un mare amator de drojdie de bere, afirma ca aceasta nu contine numai o mare cantitate de proteine, minerale si vitamine, ci si acid nucleic.

Se stie faptul ca acidul nucleic conduce procesul de formare a celulelor noi, care le inlocuiesc treptat pe cele deteriorate.

Exista mai multe feluri de drojdie de bere: proaspata, uscat sau sub forma de tablete. Rezultatele se simt doar dupa o cura de trei-patru luni.

Cum se administreaza drojdia de bere?

Se administreaza de 2-3 ori pe zi, dizolvata in lichide, inainte de masa. In acest fel, drojdia de bere taie pofta de mancare, micsorand numarul de calorii primite de organism, iar senzatia de saţietate se resimte aproape imediat.

Drojdia de bere este recomandata si in caz de anemie, pentru imunitate, surmenajului, dermatozelor, reumatismului, rahitismului, diabetului sau a nevrite.

Cat costa tabletele cu drojdia de bere? Capsulele cu drojdie de bere cu magneziu costa in jur de 17 lei. Poate fi comandat , cumparat in magazine naturiste, farmacii si online pe site-ul www.magazin-naturist.ro
sursa www.click.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ceai de slabit chinezesc - SANYE ANTI ADIPOSE TEA

Ceaiul Zein | Catalin Botezatu a slabit aproape 9 kilograme cu ceaiul Zein

Ceaiurile diuretice pentru slabit