Ceai de slabit Fares


Fares (Laboratoarele Fares) propune un ceai pentru slabit denumit "Silueta Perfecta - Ceai de Slabit"
Ceaiul  Fares Silueta Perfecta - Ceai de Slabit  este conceput pentru drenaj, eliminare (efect diuretic si laxativ) si favorizarea arderilor.

Mod de administrare a ceaiului Fares:
2 cani pe zi, dimineata si seara, neasociat cu alimentatia, neîndulcit. Infuzia are efect tonic si revigorant si de aceea, pe parcursul curei nu apare senzatia de slabiciune.

Ingredientele ceaiului de slabit Fares:
  •     frunze de senna,
  •     flori de hibiscus,
  •     flori de soc,
  •     frunze de ceai verde,
  •     radacina de lemn dulce.

Frunzele de senna continute de ceaiul pentru slabit propus de Laboratoarele Fares, actioneaza ca purgativ.
Florile de hibiscus - ceaiul de hibiscus este recunoscut prin actiunea sa de eliminare a lichidelor si de reducere a colesterolului; Prin contributia lor in eliminarea lichidelor, florile de hibiscus ajuta la scaderea in greutate mai ales in cazul persoanelor care acuza o importanta retentie a apei in organism

Florile de soc contribuie la eliminarea apei din organism (se alatura actiunii florilor de hibiscus continute de ceaiul Fares), la dizolvarea stratului adipos şi la stimularea digestiei; Despre florile de soc se mai afirma ca ajuta la controlul apetitului (estompeaza natural senzatia de foame)

Ceaiul verde - accelereaza metabolismul, creste energia si rezistenta la efort, scade senzatia de foame (detalii in articolul "Ceai Verde de Slabit")
Radacina de lemn dulce - preintampina constipatia


Contraindicatii ceai de slabit Fares: la copii sub 12 ani, sarcina, alaptare, diaree, deshidratare. La vârstnici nu se administreaza mai mult de 10 zile consecutiv.

Efecte secundare si interactiuni pentru ceaiul de slabit Fares, la dozele recomandate nu se cunosc.

Sarcina si alaptare: Ceaiul Fares Silueta Perfecta - Ceai de Slabit  nu este recomandat femeilor si mamelor care alapteaza.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ceai de slabit chinezesc - SANYE ANTI ADIPOSE TEA

Ceaiul Zein | Catalin Botezatu a slabit aproape 9 kilograme cu ceaiul Zein

Ceaiurile diuretice pentru slabit