Mersul pe bicicleta – o metoda excelenta pentru a slabi

Mersul pe bicicleta

Mersul cu bicicleta este benefic sanatatii. Iata cateva beneficii ale mersului pe bicicleta:
- O forma mai buna a sistemului cardiovascular
- Mai multa forta
- Un echilibru si o flexibilitate mai buna
- Cresterea rezistentei
- Cresterea numarului de calorii arse

Mersul pe bicicleta va ajuta de asmenea sa va intariti regiunea principala a corpului, muschii abdominali si muschii spatelui.

Mersul pe bicicleta este foarte folositor pentru cei care vor sa slabeasca. O slabire gradata, de cate jumatate de kg pe saptamana este un obiectiv intelept. Slabirea treptata va va ajuta sa va mentineti tesutul musculos.
Eliminand sau arzand 3500 calorii vom slabi cam o jumatate de kg. Presupunand ca ardem cam 500 calorii intr-o plimbare de o ora cu bicicleta, o plimbare in fiecare zi inseamna o jumatate de kg in minus in doar o saptamana.

Ca orice alt sport insa, trebuie practicat cu cat mai multa intensitate pentru a da rezultate mai bune. Daca esti incepator, mergi incet, atat cat simti ca poti, dar, dupa ce mai capeti experienta, iar indemanarea si rezistenta cresc, incepi sa fortezi si sa mergi cu viteza, supunand astfel organismul la un efort in plus, care accelereaza ritmul de ardere a caloriilor.

Mersul pe bicicleta intinereste femeile cu 16 ani
Femeile in varsta care merg cu bicicleta zilnic, timp de 12 saptamani, pot da ceasul biologic cu 16 ani inapoi, arata un studiu recent.

Testele la care au fost supuse mai multe femei cu varste de peste 50 de ani, care intrasera deja la menopauza, au aratat o ora de pedalat, de cinci ori pe saptamana, le-a imbunatatit presiunea arteriala si ritmul inimii.

Ca un bonus, capacitatea organismului de a arde grasimi a crescut cu 10%, relateaza The Sun, citand studiul realizat de Universitatea California.

Potrivit coordonatorului cercetarii, Profesorul George Brooks, voluntarele care au fost monitorizate si-au intinerit sistemul cardiovascular si metabolismul cu nu mai putin de 16 ani.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ceai de slabit chinezesc - SANYE ANTI ADIPOSE TEA

Ceaiul Zein | Catalin Botezatu a slabit aproape 9 kilograme cu ceaiul Zein

Ceaiurile diuretice pentru slabit