Anghinare pentru slabit

14 shot-uri devoratoare de grasime

ALCACHOFA FORTE
pentru doar 5 lei / zi

 (da, la TV puteti vedea un produs echivalent de 3 ori mai scump, dar cu o concentratie de 4 ori mai mica!)

1. Descoperiti cum functioneaza anghinarea de Laon
Anghinarea de Laon va face sa slabiti atat de repede, pentru ca este singura leguma, care contine atata cinarina, inulina si polifenoli. Aceste substante hiper-active actioneaza la cele 7 nivele ale metabolismului dumneavoastra si, astfel, sunt topite simultan depozitele de grasime si depunerile de celulita.

2. O concentratie incredibila
DA, nu este nicio greseala! Fiecare doza pentru slabit Alcachofa Forte contine de 4 ori mai multa anghinare de Laon decat toate produsele similare, pe care le-ati vazut la TV sau in ziare si care au un gust insuportabil. Alcachofa Forte, originalul, este delicios, datorita extractului de ananas, care ii da o savoare inimitabila.

3. Scurt istoric
Anghinarea este una dintre cele mai vechi plante cultivate in lume, iar istoria sa dateaza de mai bine de 2000 de ani. A fost cultivata pentru prima data in Etiopia, iar ulterior adoptata si in Europa de Sud, prin intermediul Egiptului. Grecii si Romanii foloseau anghinarea pentru usurarea digestiei, iar in secolul al XVI-lea ajunge sa fie considerata o leguma nobila, servita doar la masa regilor sau nobililor din Europa.

4. Inventatorul acestei formule revolutionare
Doctorul Berkem dezvaluie formula secreta, cu care a ajutat sa slabeasca peste 14.978 de persoane.


Alcachofa-Forte nu este un produs farmaceutic si nu se elibereaza cu reteta. Este un supliment alimentar notificat de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare 

Pierderea de greutate ilustrata in cadrul acestui site nu reprezinta rezultatele medii obtinute dupa administrarea suplimentului alimentar ci, cazuri particulare, ale unor persoane care au fost remunerate pentru a expune o situatie exceptionala de pierdere a kilogramelor, la care este posibil sa fi contribuit si factori aditionali precum exercitiul si o dieta echilibrata, astfel incat o izolare a efectelor acestui supliment alimentar ceteris paribus nu este posibila. Rezultatele tipice de pierdere in greutate nu au fost supuse unui studiu stiintific realizat pe un esantion reprezentativ, astfel incat sa se poata stabili fara echivoc o valoare medie de pierdere in greutate. Cu toate acestea Biroul European pentru Silueta si Sanatate isi propune sa afle aceasta valoare medie, motiv pentru care sunt binevenite marturiile clientilor nostrii, chiar si in acele cazuri in care pierderea in kilograme nu este multumitoare.

via: http://www.alcachofa-forte.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ceai de slabit chinezesc - SANYE ANTI ADIPOSE TEA

Ceaiul Zein | Catalin Botezatu a slabit aproape 9 kilograme cu ceaiul Zein

Ceaiurile diuretice pentru slabit