Dietă: slăbire şi detoxifiere în numai 7 zile

Această dietă disociată te ajută să slăbeşti, să te simţi mai uşoară şi mai energică în numai şapte zile. Poţi să o ţii de câte ori doreşti, fără efecte secundare.

Ai şanse mari să slăbeşti câteva kilograme în numai şapte zile dacă ţii corect dieta. Nu uita că trebuie să bei zilnic 10 pahare de apă şi să te abţii de la alcool. Supa de legume se poate consuma în orice cantitate în fiecare zi a dietei.
În ce constă dieta :

Ziua 1. Orice fruct, în orice cantitate. Excepţie fac bananele, care sunt interzise. Este bine să mănânci cât mai mult pepene pentru că are efect detoxifiant.
Ziua 2. Orice legumă, în orice cantiate, cu excepţia cartofilor. Poţi mânca pe săturate legume crude sau gătite, dar nu prăjite.

Ziua 3. Legume şi fructe pe săturate. Nu ai voie banane şi cartofi.
Ziua 4. Banane şi lapte. Azi ai voie să mănânci până la opt banane şi să bei cel puţin trei pahare cu lapte. Când îţi e foame, consumă supa.
Ziua 5. Carne de vită şi roşii. Ai voie să mănânci 600 grame de carne şi şase roşii, totul împărţit, la două sau trei mese, la alegere.
Ziua 6. Carne de vită şi legume. Astăzi nu mai există restricţii de cantitate. Vei mânca pe săturate carne de vită şi legume, cu excepţia cartofilor.
Ziua 7. Orez brun, suc de fructe şu legume. Le poţi consuma în orice cantitate.

Cum prepari supa de legume :

Zilnic ai voie să mănânci o supă făcută din 700 ml apă, 6 cepe mari, 2 ardei graşi, o varză, o ţelină, roşii cât cuprinde, pătrunjel. Poţi adăuga sau înlocui legumele în funcţie de preferinţe.
Cum găteşti alimentele

Sunt interzise prăjelile sau sosurile. Carnea se poate găti la cuptor, la aburi sau fiartă. Legumele se pot mânca crude sau în salată. Ai voie să foloseşti oţet, suc de lămâie, usturoi sau ierburi aromatice.

Ai voie să bei: apă plată sau minerală, cafea fără zahăr sau îndulcitori, ceai verde sau negru. Sucurile de fructe sunt permise doar în ziua a şaptea.

Succes!

Sursa: Dietă: slăbire şi detoxifiere în numai 7 zile - Sănătate | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/dieta-slabire-detoxifiere-numai-7-zile-24016.html#ixzz24rRjE5vU


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ceai de slabit chinezesc - SANYE ANTI ADIPOSE TEA

Ceaiurile diuretice pentru slabit

Ceaiul Zein | Catalin Botezatu a slabit aproape 9 kilograme cu ceaiul Zein