Minodora a slabit 22 de kilograme cu ceaiul Canadian tea si un stil de viata sanatos !

Artista a slabit 22 de kilograme ! Acum impartaseste din secretele dietei sale. Minodora marturiseste ca pe langa un regim de viata sanatos, a baut zi de zi ceaiul de slabit, Canadian tea.


Spune că ceaiul i-a fost un aliat în procesul de slăbire, deoarece i-a luat pofta de mancare, de dulciuri şi a ajutat-o la eliminarea toxinelor şi a grasimii din organism. Ceaiul Canadian tea este cunoscut în intreaga lume ca fiind cel mai bun ceai de slăbit.

Canadian Tea stimulează metabolismul în mod natural, corpul produce mai multă energie şi arde cu eficienţă mai mare grăsimile din talie, fese şi şolduri. Minodora a renuntat la alimentele cu grasimi,a baut ceaiul zilnic si a inceput sa faca sport. S-a ambitionat, s-a luptat si a reusit sa ajunga la o greutate de 75 de kilograme. Dupa primele opt saptamani de cand a decis sa slabeasca, Minodora a reusit sa dea jos 14 kilograme si sa imbrace o rochie pentru prima data dupa 14 ani. Acum declara ca a slabit in total 22 de kilograme si ca isi continua programul de slabit ce include un stil de viata sanatos si ceaiul de slabit Canadian tea. 

Minodora in urma cu cateva luni, urmatoarele : “M-am ingrasat 15 kilograme de la anticonceptionale. Câte 5 kile pe luna. De 14 ani de zile nu am mai pus o fusta pe mine. Imi doresc sa slabesc pentru sanatate, pentru cariera si pentru familia mea. Vreau sa arat bine !”. Acum artista arata spectaculos fara cele 22 de kilograme si o felicitam pentru noua silueta!
www.canadiantea.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ceai de slabit chinezesc - SANYE ANTI ADIPOSE TEA

Ceaiurile diuretice pentru slabit

Ceaiul Zein | Catalin Botezatu a slabit aproape 9 kilograme cu ceaiul Zein