Dieta Japoneza de Slabire Rapida

Dieta Japoneza de slabire rapida este o dieta sanatoasa si te va ajuta sa dai usor si rapid kilograme importante jos. 

Dieta japoneza trebuie urmata minim 3 zile consecutiv iar de aici incolo o puteti urma pana cand ajungeti la kilogramele dorite.

De mentionat este faptul ca in primele 3 zile de dieta japoneza veti slabi in medie de 1 kg pe zi iar dupa aceste 3 zile slabirea va continua insa intr-un ritm putin mai scazut.

Aceasta cura de slabire japoneza se bazeaza pe o alimentatie foarte nutritia si nu va slabi imunitatea organismului tau.

Dieta Japoneza Explicata

    Ziua I - Zi de orez. Se fierb 250 g de orez la foc mic, timp de 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se adauga cateva picaturi de lamaie sau se rade un mar. In prima zi a dietei, se imparte in portii orezul astfel preparat si nu se consuma nici un alt aliment in afara de acesta.

    Ziua II - Zi de peste. Se mananca doar peste fiert sau la gratar, fara nici un adaos. Nu se va depasi cantitatea de 500 g de peste pe tot parcursul zilei.

    Ziua III Zi de orez. Se consuma aceeasi mancare ca si in ziua 1.

In timpul dietei veti consuma apa plata simpla sau cu lamaie si ceaiuri naturale. Astept parerile voastre mai jos cu privirea la aceasta dieta. Va recomand un articole despre Fructele Akai Berry.

Cura de slabire rapida 10 zile

Daca saptamana viitoare mergi la o petrecere importanta si constati ca nu mai incapi in rochia ta preferata, aceasta cura de slabire rapida este ideala.

Este usor de urmat, nu contine alimente greu de procurat, poti manca pana te saturi si dureaza doar 10 zile, in care vei pierde in jur de cinci kilograme.

Ideea din spatele dietei este simpla: elimini din alimentatie zaharul si amidonul, si fortezi organismul sa-si extraga energia din depozitele de grasime. Organismul nostru este lenes. Foloseste cea mai la indemana sursa de energie: zaharul pe care il mancam. De aceea trebuie fortat sa-si procure energia din depozitele de grasime acumulate.
Iata care va fi meniul tau in cele zece zile de dieta:

Micul dejun :
- O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de graprefruit neindulcit.
- Doua oua fierte sau prajite in putin ulei de masline.
- Doua felii de sunca presata sau parizer slab, de pui.

Pranz :
- O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de graprefruit neindulcit.
- Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor sau la gratar, pe saturate.
- O salata fara sos.

Cina :

- O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de graprefruit neindulcit.
- Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor sau la gratar, pe saturate.
- Legume pe saturate, dar in afar de cartofi, porumb, mazare, fasole uscata, soia.

Inainte de culcare :

- Un pahar de lapte degresat sau suc de rosii.

Poti pregati carnea in diverse feluri, ii poti adauga diverse condimente, asa incat sa nu te plictisesti manacand acelasi fel de mancare zilnic. Graprefruitul este important si nu trebuie inlocuit cu alt fruct, caci el declanseza procesul de ardere a grasimilor. Poti folosi unt pentru a praji ouale sau pentru a face un sos pentru salate, dar nu ai voie sa consume maioneza, ketchup sau sosuri din comert. Sunt interzise si sucurile, chiar daca sunt "light". Nu se consuma fructe si nu se mananca intre mese. Exercitiile fizice usoare sau moderate pot fi de mare ajutor.

Cura de slabire cu drojdia de bere

Drojdia de bere iti taie pofta de mancare

Drojdia de bere este cea mai bogata sursa de vitamine din complexul B si are cantitati importante de vitamina A, de fosfor, de potasiu, de zinc şi de aminoacizi.Drojdia de bere stimuleaza digestia si este energizanta.

Folosirea curenta a drojdiei de bere are de asemenea un efect regenerator, care poate ajuta organismul sa ramina tinar si in forma. Nutritionistul american Paul Bragg, care era la rindul sau un mare amator de drojdie de bere, afirma ca aceasta nu contine numai o mare cantitate de proteine, minerale si vitamine, ci si acid nucleic.

Se stie faptul ca acidul nucleic conduce procesul de formare a celulelor noi, care le inlocuiesc treptat pe cele deteriorate.

Exista mai multe feluri de drojdie de bere: proaspata, uscat sau sub forma de tablete. Rezultatele se simt doar dupa o cura de trei-patru luni.

Cum se administreaza drojdia de bere?

Se administreaza de 2-3 ori pe zi, dizolvata in lichide, inainte de masa. In acest fel, drojdia de bere taie pofta de mancare, micsorand numarul de calorii primite de organism, iar senzatia de saţietate se resimte aproape imediat.

Drojdia de bere este recomandata si in caz de anemie, pentru imunitate, surmenajului, dermatozelor, reumatismului, rahitismului, diabetului sau a nevrite.

Cat costa tabletele cu drojdia de bere? Capsulele cu drojdie de bere cu magneziu costa in jur de 17 lei. Poate fi comandat , cumparat in magazine naturiste, farmacii si online pe site-ul www.magazin-naturist.ro
sursa www.click.ro

Cafea de slabit - Cafe Form

Cafea de slabit - Cafe Form - comanda si pret

Cafeaua slabeste? Se pare ca exista o cafea rara, Cafe Form, care slabeste, avand ca ingredient principal Svetol.

Un studiu clinic (publicat intr-o revista stiintifica din Franta) realizat pe un esantion de 50 de persoane (cu varste cuprinse intre 19 si 75 ani) a demonstrat din punct de vedere stiintific actiunea de slabire a Svetol datorita efectului sau de ardere a grasimii.
Timp de 60 zile, 2 grupuri de voluntari al caror IMC (indicele de masa corporala) depasea valoarea de 25, au fost atent monitorizate. Primului grup i s-a administrat zilnic cate o doza de 400 mg de Svetol, in timp ce al 2-lea grup a primit un placebo.
Dupa 60 zile de administrare, persoanele care luasera Svetol pierdusera 5,7% din greutatea initiala, ceea ce corespunde unei scaderi medii de 5 kg

Produsul este fabricat in Franta de Laboratoarele SAI Nutrition si notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.

Pret Cafe Form:

-cura de 1 saptamana=49 ron
-cura de 2 saptamani=89 ro
-cura de 4 saptamani=149 ron
-cura de 6 saptamani=199 ron
-cura de 8 saptamani=239 ron
Pentru a comanda Cafe Form intrati pe www.cafeform.ro.

Dieta Disociata


Dieta de slabire disociata simpla – reteta de slabit

Aceasta dieta disociata este o dieta ce tine relativ putin (4 zile) si este ideala pentru a pierde din greutate inainte de un eveniment important!
Principala caracteristica este consumarea unui singur tip de alimente in fiecare din cele 4 zile.

    Ziua 1: fructe (se alege un singur fruct, de exemplu mar, si se consuma in cite cantitati se doreste).
    Ziua 2: lactate – un sigur fel dintre branza, lapte sau iaurt, in cantitati la alegere
    Ziua 3: cartofi, fierti, fara condimente sau unt.
    Ziua 4: carne, slaba, de pui sau vita, nu prajita in ulei.

In urma dietei, daca este tinuta corect, se pot pierde aproximativ 2-2.5 kg si este relativ simplu de tinut.

Dieta Disociata Monica Anghel

Dupa o saptamana de regim disociat clasic  poti slabi in medie pana la 4.5 kilograme,insa este recomandat ca ritmul de slabire sa fie de 1-1.5 kg pe saptamana.

Se consuma in fiecare zi a saptamanii un alt tip de aliment.


Monica Anghel: Cum am slabit 20 kg in 5 luni!
Regimul disociat al Monicai a facut furori printre femeile dornice sa slabeasca. Afla secretele regimului intr-un interviu :


Care a fost reteta succesului tau in materie de dieta?
Monica Anghel: Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. 
Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura - fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor... si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza.

Ai tinut doar un regim alimentar sau ai facut si sport in toata aceasta perioada?
Monica Anghel: Stiu ca se recomanda - daca tot tii o dieta este bine sa faci miscare, dar eu din pacate nu am avut timp...

Te-a multumit rezultatul?

Monica Anghel: Da, am reusit sa scap de 20 de kilograme... e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Ma frustra putin ideea, insa stiam de la sotul meu ca asa se intampla - dupa o slabire brusca se petrece una treptata. Chiar si organismul se obisnuieste cu un anumit regim de alimentatie si nu mai reactioneaza asa surprins.

Ce te-a motivat cel mai mult sa tii o cura de slabire?
Monica Anghel: Se zice ca pentru a reusi sa te tii de o anumita dieta iti trebuie o motivatie extraordinara. Nu pot sa spun ca a fost cazul si la mine... a fost o decizie care a venit din interior. Pur si simplu am simtit ca era momentul si nici macar nu m-am chinuit.

Cum te-ai simtit fizic si psihic in timpul dietei?
Monica Anghel: Nu am avut nici un gen de probleme... m-am simtit excelent, atat fizic, cat si psihic, si am avut o energie de invidiat. Nu pot sa spun ca am suferit in mod deosebit.

Ai trisat vreodata?
Monica Anghel: Nu prea... Daca aveam pofta de ceva dulce mancam batoane fara zahar in orice zi si chiar bomboane... cu zaharina e voie. In rest, am respectat regimul. Daca era ziua branzeturilor, nu mancam altceva.

In prezent, mai respecti dieta?
Monica Anghel: Nu atat de strict, acum incerc numai sa ma mentin la greutatea actuala. Evit in continuare cartofii, orezul, dulciurile... nu mai fac excese de nici un gen... Numai daca sunt suparata sau deprimata tind sa mananc mai mult decat de obicei.

Ce sfaturi ai pentru cele care vor sa slabeasca?

Monica Anghel: Eu cred ca nu trebuie sa-si faca probleme deosebite in legatura cu greutatea lor si nici nu ar trebui sa faca o psihoza din kilogramele in plus, de genul 'De luni ma apuc!', dar fara nici un fundament. Aceasta atitudine nu-ti aduce decat frustrari. Sunt convinsa ca precum in cazul meu, se va intampla la un moment dat ceva in interiorul tau, care iti va darui puterea sa te tii de un anumit regim alimentar.

Dieta Proteica

Dieta Proteica
Cum funcţionează această dietă? Este bine cunoscut faptul că proteinele, glucidele, lipidele, vitaminele, sărurile minerale şi apa sunt substanţele principale ale alimentelor, dar dintre acestea, numai proteinele, glucidele şi lipidele furnizează organismului energia zilnică necesară.

Astfel, dieta proteică este axată pe consumul de carne, ouă, peşte şi produse lactate, dar în porţii mici şi dese. Acesta este un lucru cât se poate de benefic, deoarece organismul nu este privat de alimentele cu care se obişnuise şi masa musculară nu este afectată ca în cazul altor diete, ci numai masa de grăsime. 

Aşadar, când dieta e bogată în proteine, organismul nu apelează la resursele proprii, iar în procesul de slăbire se păstrează fermitatea muşchilor şi strălucirea pielii. Mai mult, consumul exclusiv de alimente proteice duce la producerea de corpi cetonici, care produc o senzaţie de saţietate pe termen lung. Astfel, după două sau trei zile de alimentaţie limitată la proteine pure, foamea dispare complet. 

Dacă te hotărăşti să începi dieta proteică, iată două variante de meniuri pe zile, pentru o săptămână. Atenţie! Micul dejun şi gustarea se menţin la fel pe tot parcursul dietei.

Varianta 1 de meniu
Micul dejun: Patru felii de şuncă slabă de pui cu două felii de pâine neagră. Ai voie să bei şi o ceaşcă de cafea sau de ceai, dar neîndulcite sau îndulcite cu îndulcitor.

Gustare
: un măr

Zilele 1 şi 2
Prânz: O porţie de carne de vită slabă fiartă şi salată verde
Cină: O cutie de peşte (ton) în suc propriu şi două roşii

Zilele 3 şi 4
Prânz: O jumătate de piept de pui la grătar cu un morcov ras
Cină: Un ou fiert cu o salată de crudităţi (ţelină, morcov, măr)

Zilele 5 şi 6
Prânz: 200 de grame de şuncă slabă de pui cu două roşii
Cină: O cutie de peşte (ton) în suc propriu cu salată verde

Ziua 7
Prânz: O porţie de carne de vită fiartă cu două roşii
Cină: Un piept de pui la grătar cu un morcov ras

Varianta 2 de meniu

Micul dejun: O jumătate de piept de pui la grătar, un iaurt fără grăsime şi o cafea fără zahăr. 
Gustarea: o portocală (între prânz şi cină).

Zilele 1 şi 2
Prânz: O jumătate de piept de pui la grătar cu salată verde
Cină: Patru-cinci ficăţei de pui fierţi cu morcov ras

Zilele 3 şi 4

Prânz: Carne de vită fiartă cu un morcov ras
Cină: 200 de grame de şuncă de pui slabă cu două roşii

Zilele 5 şi 6
Prânz: O jumătate de piept de pui cu două roşii
Cină: Un ou fiert cu salată de legume

Ziua 7
Prânz: Carne de vită fiartă cu salată verde
Cină: 200 de grame de şuncă slabă de pui şi salată de crudităţi

Această dietă poate fi ţinută timp de două săptămâni, după care poţi adăuga legume şi fructe, în diverse combinaţii, dar fără cartofi, orez sau fasole uscată. Nu uita ca pe durata regimului să consumi ceai verde şi trei-patru litri de apă pe zi.


Dieta proteică aduce organismului o serie de beneficii:
·    Nu suferi de foame
·    Nu eşti deprimat
·    Nu apare neplăcuta senzaţia de oboseală
·    Nu trebuie să calculezi zilnic numărul de calorii din alimente
·    Consumul de proteine creşte rezistenţa organismului la infecţii şi anemii şi accelerează procesul de cicatrizare a rănilor
·    Proteinele prezintă avantajul că, în urma pierderii în greutate, indiferent că numărul kilogramelor e mic sau mare, organismul nu se simte slăbit.

Atenţie!
Regimul proteic este interzis persoanelor care suferă de anumite afecţiuni: diabet zaharat de tip I, insuficienţă renală, insuficienţă hepatică, insuficienţă cardiacă sau alte probleme cardiace sau femeilor însărcinate.


Ai grijă la stabilizarea organismului!
Dacă ai urmat dieta proteică, este foarte grea perioada de stabilizare, pentru că, revenind la mesele obişnuite, vei lua inevitabil în greutate. Astfel, trebuie să înveţi noi obiceiuri alimentare. Încearcă să te axezi pe un meniu zilnic care să cuprindă mai multe fructe şi legume, peşte, carne slabă, ulei de măsline, produse lactate, pâine neagră. Prepararea alimentelor se va face la aburi, prin fierbere sau la grătar. Un alt aspect foarte important este activitatea fizică: trebuie începută în acelaşi timp cu dieta şi, dacă este posibil, să fie continuată şi după.

Dieta Montignac: regimul disociat care te scapa de kilogramele in plus

Dieta Montignac: regimul disociat care te scapa de kilogramele in plus

"Dieta Montignac este asa-numita dieta disociata, bazata pe principiul neasocierii, la aceeasi masa, a glucidelor cu lipidele sau cu proteinele animale", ne spune dr. Mihaela Gologan, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice in cadrul Centrului Medical Unirea.
"Dieta interzice alimentele cu indice glicemic crescut: zaharul si produsele zaharoase, cartofii, painea alba, orezul si pastele rafinate, precum si fructele dulci; ca surse de lipide, sunt preferate cele mononesaturate (ulei de masline) sau polinesaturate (acizi omega 3 din peste si fructe de mare)", adauga specialistul.


Metoda Montignac si conceptul de indice glicemic
Michel Montignac clasifica alimentele in functie de indicele lor glicemic (IG). Acesta masoara capacitatea unor glucide de a creste nivelul glicemiei. Cercetatorul american Jenkins a fost cel care a pus la punct scara indicilor glicemici. Pentru a o constitui, el a dat in mod arbitrar glucozei valoarea 100. Aceasta valoare corespunde absorbtiei intestinale a glucozei consumate in proportie de 100%.

Exista mai multe clasificari ale indicilor glicemici. Montignac ii imparte in trei categorii:

    IG scazut, mai mic sau egal cu 35;          
    IG mediu, cuprins intre 35 si 50;
    IG ridicat, mai mare de 50.


Exemple de alimente cu indice glicemic ridicat:

    IG 110: bere
    IG 100: glucoza
    IG 95: cartofi prajiti, faina de orez
    IG 90: faina alba
    IG 85: pop corn
    IG 70: zahar, orez, bauturi carbogazoase (cola), chips-uri, mamaliga
    IG 65: faina semi-integrala, paine de secara, paine neagra, porumb, ananas in sirop
    IG 60: banane, castane, faina integrala, pizza
    IG 55: Ketchup, piersici in sirop, sushi, papaya


Exemple de alimente cu indice glicemic mediu:

    IG 50: kiwi, ananas, mango, orez integral, paste integrale, suc de mere (fara zahar)
    IG 45: cereale integrale, nuca de cocos, paine prajita, banane verzi, struguri, marar
    IG 40: fulgi de ovaz, unt de arahide fara zahar, prune uscate, suc de morcov


Exemple de alimente cu indice glicemic scazut:

    IG 35: caise uscate, portocale, prune, mere, piersici, telina, iaurt
    IG 30: branza proaspata, morcovi, mandarine, clementine, lapte degresat, lapte de soia, pere, grepfrut, rosii, napi, marmelada fara zahar
    IG 25: faina de soia, humus, cirese, capsune, zmeura, seminte de dovleac
    IG 20: iaurt din soia, suc de lamaie fara zahar, pudra de cacao
    IG 15: spanac, tofu, dovlecei, ardei, masline, salata verde, soia, varza, varza de Bruxelles, broccoli, conopida, castravete, ceapa, ciuperci, ghimbir, nuci, migdale, arahide, germeni de grau
    IG 10: avocado
    IG 5: crustacei (homar, langusta, crab), otet, condimente (piper, patrunjel, oregano, busuioc, scortisoara, vanilie)
    IG 0: carne (de vita, de pui), ceai, cafea (fara zahar), fructe de mare.

Cele 2 principii ale metodei Montignac

Primul principiu consta in demonstrarea ineficientei dietelor hipocalorice. Montignac recomanda eliminarea alimentelor cu un indice glicemic mare (de exemplu cartofi, morcovi, sfecla) care favorizeaza o productie mare de insulina ce are ca urmare un surplus de energie, care se transforma in grasime.

Al doilea principiu se bazeaza pe alegerea alimentelor in functie de valoarea lor nutritionala:

    Glucidele indicate (zaharurile si carbohidratii) sunt cele cu un indice glicemic scazut si foarte scazut;
    Lipidele se vor alege in functie de natura acizilor grasi:

- acizii grasi polinesaturati omega 3 (care se gasesc in peste) si acizii grasi mononesaturati (ulei de masline) sunt cei mai indicati;
- acizii grasi saturati (untul, grasimea din carne) vor fi evitati;

    Proteinele vor fi alese in functie de originea lor (vegetala sau animala) si de modul in care actioneaza asupra organismului.
         
Fazele dietei Montignac

Faza 1: de slabire
Aceasta etapa difera in functie de numarul kilogramelor pe care fiecare persoana vrea sa le piarda. Astfel, poti opta intre:

   - meniuri cu alimente preponderent proteico-lipidice, pe baza de carne si peste, cu un indice glicemic foarte scazut (sub 35);
   - meniuri cu alimente preponderent glucido-proteice, care contin putine grasimi poli si mononesaturate si din care lipsesc grasimile saturate. Se vor consuma alimente cu indice glicemic sub 50.


Meniul zilnic trebuie sa fie compus din trei mese principale: un mic-dejun consistent, un pranz normal, o cina usoara si doua gustari. Fructele trebuie consumate cu o jumatate de ora inainte de masa. Zaharul si painea alba sunt interzise cu desavarsire in aceasta faza, la fel si fainoasele (cartofi, orez, paste etc.) si alcoolul. In ceea ce priveste cafeaua, se poate opta pentru cea fara cofeina. Nu exista meniuri prestabilite. Alimentele permise pot fi combinate in modul in care fiecare doreste, pastrandu-se recomandarea de a nu asocia, la aceeasi masa, glucide cu lipide sau cu proteine animale. La micul dejun, de exemplu, poti opta pentru:

   - paine integrala cu marmelada fara zahar;
   - cereale integrale;
   - iaurt slab;
   - oua;
   - sunca slaba;
   - branza;
   - cafea decafeinizata;
   - ceai.


Pranzul poate sa contina:

   - peste si carne slaba de toate tipurile;
   - oua;
   - branza;
   - tot felul de legume, in afara de cartofi si sfecla.


Cina este asemanatoare cu pranzul, dar ceva mai usoara. Poti opta intre:

   - supa de legume;
   - orez integral;
   - salata de legume;
   - oua;
   - branza cu 0% grasime.


Daca pranzul a cuprins proteine si grasimi, la cina se vor consuma carbohidrati cu indice sub 50.

Faza a 2-a: de mentinere
In aceasta etapa trebuie sa te concentrezi pe mentinerea greutatii la care ai reusit sa ajungi in prima faza. Ai o mai mare libertate in alegerea alimentelor, dar in continuare trebuie sa fii foarte atenta si sa nu faci excese. Iata cateva reguli care trebuie respectate in aceasta etapa:

    trebuie sa consumi paine doar la micul-dejun si sa optezi doar pentru cea integrala;
    consuma in continuare carne slaba si peste;
    bea doar lapte degresat;
    nu consuma zahar;
    evita in continuare consumul de alcool. In aceasta faza este permis consumul de vin, dar cu moderatie;
    bea 2 litri de apa zilnic;
    ai mare grija la dulciuri; desi sunt permise in aceasta faza unele tentatii dulci (ca de exemplu, spuma de ciocolata), trebuie sa le consumi cu moderatie. Ideal ar fi sa le inlocuiesti cu fructele.
  
Dieta Montignac: avantaje si dezavantaje

Avantaje: "Principiile acestei diete (eliminarea zaharului, evitarea alimentelor cu indice glicemic crescut, a alcoolului, plus o dieta bogata in carbohidrati complecsi, proteine, lipide vegetale, fibre) pot deveni reguli ale unui stil de viata sanatos, spre care tindem cu totii", ne spune dr. Mihaela Gologan. De asemenea, dieta este foarte usor de urmat si poate fi tinuta cu succes de oamenii care au o viata activa.

Dezavantaje:
"Trebuie sa existe un echilibru intre nutrientii adusi zilnic in alimentatie, altfel ea poate creste riscul cardiovascular in cazul unui consum mare de grasimi saturate sau poate produce stari de fatigabilitate in situatia unui consum redus de glucide complexe", avertizeaza specialistul. Asadar, daca iti doresti sa slabesti, inainte de toate, mergi la nutritionist. Un specialist te va putea indruma si iti va recomanda regimul care ti se potriveste cel mai bine si care te va ajuta sa scapi de kilogramele nedorite.

Cura de slabire cea mai simpla de lunga durata

Anul trecut in septembrie m-am apucat de cura de slabire. In aproape 3 luni am slabit 9 kg. si de-atunci am reusit sa ma mentin. 

Regimul este urmatorul:
-ora 10 – 2 oua fierte tari si o banana
-ora 12 – o mana de alune, nuci sau migdale + 1 mar,sau o portocala sau 1 kiwi
-ora 14 – supa de legume sau de pui + 1 iaurt simplu
-ora 17-18 – un castronel mic cu branza de vaci + o salata de cruditati
-ora 20 – salata de fructe

FOARTE IMPORTANT: minim 2 litri de apa plata sau ceai neindulcit/zi.
Foarte strict am tinut acest regim aproximativ o luna, dupa care am inceput sa inlocuiesc branza dulce cu carne, in week-end mai mancam ceva mezeluri, dar fara paine, rar o bucatica mica de ciocolata, cat sa nu mor de pofta. In fine, la mine a dat rezultate acest regim. Adevarul este ca am invatat sa mananc cu masura, nu ma mai indop cum faceam pana in momentul in care m-am apucat de cura. Prietena mea a reusit sa scape de 7 kg, iar al meu sot, din motive de sanatate, s-a apucat acum 2 luni de el si surprinzator, dar continua, mai ales cand a vazut ca are cu 8 kg. mai putin.
Mie mi se pare fain regimul, pt. ca nu esti nevoit sa te infometezi, ciugulesti cate ceva din 3 in 3 ore. Asa ca….daca va tenteaza…bafta!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Atelier By Ligia Fiedler - Custom Sewing & Design

Atelier By Ligia Fiedler - Custom Sewing & Design
Atelier By Ligia Fiedler - Custom Sewing & Design